Avionom

Krit – vodič za letovanje iz ličnog iskustva

Avionom - 08. 10. 2021.

Krit je jako veliko i lepo ostrvo, pravi biser Grčke ali i nešto potpuno drugačije od ostatka zemlje. Kroz ovaj tekst ću vam preneti svoje iskustvo i dati savete za letovanje u mestima Hanja i Retimno, uz prikaz najlepših plaža Krita.

Hurgada izleti – šta videti ?

Avionom - 24. 04. 2021.

Mnogi letuju u Egiptu kako bi doživeli najlepše što izleti pružaju. Za vas sam ovde sastavio listu za direktnu rezervaciju izleta iz Hurgade, po cenama koje su često dosta povoljnije od onih koje nude naše agencije.

Hrana na Tajlandu – sve što ste želeli da znate

Avionom - 02. 07. 2020.

Probaću da vam dočaram ukuse tajlanda i opišem svoje glavne impresije. U ovom tekstu navodim koja jela su mi postala favoriti, ali i ona čiji su mi ukusi manje prijali, kao i preporuke šta bi trebalo obavezno da se proba. Tu su naravno i fotografije tajlandske hrane.

Zašto je Puket na Tajlandu s*anje

Avionom - 05. 04. 2020.

Ovaj tekst je pisan sa vremenske distance od 3 godine, gde nakon svih mojih letovanja i mesta koja sam obišao, mogu proglasiti ostrvo Puket najgorom destinacijom na Tajlandu, a i šire. Ovo će ujedno biti i moj prvi i za sada jedini hejterski tekst na blogu, ali sa razlogom.

Letovanje u Egiptu – Utisci iz Hurgade

Avionom - 28. 02. 2020.

Egipat - destinacija koju ili obožavate, ili je se plašite. Činjenica je ipak, da je baš u Egiptu All-Inclusice letovanje najpovoljnije. Fenomenalno more i lepi rizorti sa jedne strane, a užasno dosadni prodavci i ružan centar Hurgade sa druge. Ovo su moji utisci iz Egipa

Abu Dabi – moja iskustva iz Emirata

Avionom - 03. 05. 2019.

Iako 70% Ujedinjenih Arapskih Emirata čini pustinja, ostatak države je dokaz da naftno bogatstvo menja živopis bliskog istoka. Turizam u Abu Dabiju tek počinje da cveta, a arapska pustinja i autentičnost u spoju sa gradskim oblakoderima nose svojevrstan doživljaj.

Bajkalsko jezero

Avionom - 24. 04. 2019.

Do Bajkalskoj jezera sam došao sasvim slučajno, bez posebnog plana i neke posebne bucket liste ikada pre. Posle svega mogu reći da je ovo bila avantura žitova, iako je trajala samo 3 dana. Donosim vam savete o letovima, periodu i načinu kako da dođete do Bajkala.