Avionom

Protaras – moje komforno letovanje na Kipru

Avionom - 21. 09. 2023.

Očekivao sam od Kipra lepe plaže i korektan sadržaj, a dobio mnogo više. Letovanje u Protarasu mogu da poredim sa Egiptom, ali na višem nivou. Evo mojih iskrenih utisaka

Ohrid i Ohridsko jezero

Avionom - 01. 07. 2023.

U gradu Ohridu sam proveo 5 nezaboravnih dana, obilazio okolinu, kupao se u jezeru, čak probao i paraglajding. Sve svoje utiske i savete sam sabrao u ovaj tekst.

Naknada za kašnjenje leta – kako do 600 evra

Avionom - 15. 01. 2022.

Ako je vaš avio let kasnio ili je otkazan, postoje dobre šanse da zaradite do maksimalno 600 evra refundacije prema zakonima EU. Prijava je vrlo jednostavna i u ovom tekstu ću vam napisati sve korake.

Krit – vodič za letovanje iz ličnog iskustva

Avionom - 08. 10. 2021.

Krit je jako veliko i lepo ostrvo, pravi biser Grčke ali i nešto potpuno drugačije od ostatka zemlje. Kroz ovaj tekst ću vam preneti svoje iskustvo i dati savete za letovanje u mestima Hanja i Retimno, uz prikaz najlepših plaža Krita.

Hurgada izleti – šta videti ?

Avionom - 24. 04. 2021.

Mnogi letuju u Egiptu kako bi doživeli najlepše što izleti pružaju. Za vas sam ovde sastavio listu za direktnu rezervaciju izleta iz Hurgade, po cenama koje su često dosta povoljnije od onih koje nude naše agencije.

Hrana na Tajlandu – sve što ste želeli da znate

Avionom - 02. 07. 2020.

Probaću da vam dočaram ukuse tajlanda i opišem svoje glavne impresije. U ovom tekstu navodim koja jela su mi postala favoriti, ali i ona čiji su mi ukusi manje prijali, kao i preporuke šta bi trebalo obavezno da se proba. Tu su naravno i fotografije tajlandske hrane.

Zašto je Puket na Tajlandu s*anje

Avionom - 05. 04. 2020.

Ovaj tekst je pisan sa vremenske distance od 3 godine, gde nakon svih mojih letovanja i mesta koja sam obišao, mogu proglasiti ostrvo Puket najgorom destinacijom na Tajlandu, a i šire. Ovo će ujedno biti i moj prvi i za sada jedini hejterski tekst na blogu, ali sa razlogom.