Avionom

Krit – vodič za letovanje iz ličnog iskustva

Avionom - 08. 10. 2021.

Krit je jako veliko i lepo ostrvo, pravi biser Grčke ali i nešto potpuno drugačije od ostatka zemlje. Kroz ovaj tekst ću vam preneti svoje iskustvo i dati savete za letovanje u mestima Hanja i Retimno, uz prikaz najlepših plaža Krita.

Hrana na Tajlandu – sve što ste želeli da znate

Avionom - 02. 07. 2020.

Probaću da vam dočaram ukuse tajlanda i opišem svoje glavne impresije. U ovom tekstu navodim koja jela su mi postala favoriti, ali i ona čiji su mi ukusi manje prijali, kao i preporuke šta bi trebalo obavezno da se proba. Tu su naravno i fotografije tajlandske hrane.

Zašto je Puket na Tajlandu s*anje

Avionom - 05. 04. 2020.

Ovaj tekst je pisan sa vremenske distance od 3 godine, gde nakon svih mojih letovanja i mesta koja sam obišao, mogu proglasiti ostrvo Puket najgorom destinacijom na Tajlandu, a i šire. Ovo će ujedno biti i moj prvi i za sada jedini hejterski tekst na blogu, ali sa razlogom.

Bajkalsko jezero

Avionom - 24. 04. 2019.

Do Bajkalskoj jezera sam došao sasvim slučajno, bez posebnog plana i neke posebne bucket liste ikada pre. Posle svega mogu reći da je ovo bila avantura žitova, iako je trajala samo 3 dana. Donosim vam savete o letovima, periodu i načinu kako da dođete do Bajkala.

Južni Sibir – Krasnojarsk

Avionom - 01. 04. 2019.

Putevi su me drugu godinu zaredom naveli na Rusiju. Nakon severnog Sibira i obilaska Norilska 2018. godine, ovoga puta u još većoj avanturi obilaska južnog Sibira, grada Krasnojarsk, prelepe prirode i obilaska zimske Univerzijade.

Istanbul – vodič za samostalno putovanje avionom

Avionom - 16. 03. 2019.

Ovaj tekst će biti potpuno drugačiji od mnogih koje ste pročitali o Istanbulu i fokusiran je na samostalno putovanje avionom. Oktriću vam neke manje istražene delove grada, saznaćete nešto što do sada sigurno niste znali, ali se pripremite za poduži tekst, za koji sam se maksimalno potrudio da bude koristan, praktičan i inspirativan.

Šta videti na Malti: Valeta, Mdina, Rabat, Gozo

Aranžman , Avionom - 08. 09. 2018.

Na Maltu sam otišla tobože pripremljena, čitala šta je trebalo, forume, putopise, savete... i očekivala sam Mediteran, ali ne baš onakav kakav sam našla. Imala sam utisak da sam sletela pravo na površinu Meseca! Da li je moguće da je to ta Malta koju svi hvale.