Automobilom

Borovec iz mog ugla za skijanje i zimovanje

Automobilom - 18. 02. 2022.

O skijanju u Bugarskoj čuo sam (skoro) sve najbolje. U nekoj od mojih analiza odnosa cene ski passa (30-35 evra), smeštaja (25+evra) i dužine staza (58km), upravo je Borovec bio prvi na listi. Za vas sam sabrao sve cene, utiske i savete.

Letovanje u Draču

Automobilom - 03. 09. 2021.

Ovi nije reklamni, opisni, ili agencijski tekst. Ovo su iskustva i utisci sa letovanja u Draču, potpuno iskreno sa svim pozitivnim i negativnim utiscima, napisani iz ugla dvoje ljudi, u dva odvojena termina, sa različitim brojem dana, smeštenih u različitim delovima Drača.

Saranda ili Ksamil? Najbolje plaže i gde se smestiti

Automobilom - 20. 06. 2021.

2020. godine sam letovao u Sarandi i više puta posetio Ksamil. Cilj mi je da vas detaljno uputim gde da tražite smeštaj, da li je bolja Saranda ili Ksamil, kao i fotografije najboljih plaža u toj regiji.

Letovanje u Albaniji – kako doći i šta je važno da znate

Automobilom - 27. 05. 2021.

Albansko more doživljaja veliki bum. Leta 2020. sam obišao veći deo obale, putovao kroz Kosovo i generalno doživeo jako lepe trenutke. Ovo je uvod sa osnovnim informacijama o letovanju u Albaniji.

Platamon i Nei Pori – iskustva i utisci sa našeg letovanja

Automobilom - 11. 03. 2021.

Donosim vam svoje iskustvo i utiske sa severa grčke, tačnije Platamona i Nei Poria, pošto su jako blizu jedno do drugog, uz savete gde da tražite smeštaj, preporuke za smeštaj, opis plaža i još mnogo toga što će vam biti od koristi da organizujete svoje letovanje.

Sarajevo i centralna Bosna kolima

Automobilom - 01. 05. 2019.

Evropski Jerusalim, spoj istoka i zapada, Baščaršija, planine, vedar narod i bosanski humor - kratke crte Sarajeva. Za vikend ili nešto duže? Sarajevo sa okolinom vam može biti zabavno čak i 7 dana. Vodim vas na put do Sarajeva, Travnika i Jajca.

Kranjska Gora – mesto gde počinju Alpi

Automobilom - 04. 11. 2016.

Pejzaži koje sam viđao samo u reklama za Milka čokoladu počinju već tu negde na krajnjem severu Slovenije. Kranjska Gora je malo i perfektno sređeno turističko mesto koje nije samo za skijaše- Jezero Jasna, ski centar Planica i izvor reke Save, samo su deo onoga što Kranjska Gora nudi.