Aranžman

Letovanje u Egiptu – Utisci iz Hurgade

Aranžman - 28. 02. 2020.

Egipat - destinacija koju ili obožavate, ili je se plašite. Činjenica je ipak, da je baš u Egiptu All-Inclusice letovanje najpovoljnije. Fenomenalno more i lepi rizorti sa jedne strane, a užasno dosadni prodavci i ružan centar Hurgade sa druge. Ovo su moji utisci iz Egipa

Šta videti na Malti: Valeta, Mdina, Rabat, Gozo

Aranžman , Avionom - 08. 09. 2018.

Na Maltu sam otišla tobože pripremljena, čitala šta je trebalo, forume, putopise, savete... i očekivala sam Mediteran, ali ne baš onakav kakav sam našla. Imala sam utisak da sam sletela pravo na površinu Meseca! Da li je moguće da je to ta Malta koju svi hvale.

Kranjska Gora – mesto gde počinju Alpi

Aranžman - 04. 11. 2016.

Pejzaži koje sam viđao samo u reklama za Milka čokoladu počinju već tu negde na krajnjem severu Slovenije. Kranjska Gora je malo i perfektno sređeno turističko mesto koje nije samo za skijaše- Jezero Jasna, ski centar Planica i izvor reke Save, samo su deo onoga što Kranjska Gora nudi.

Letovanje u Alanji – utisci iz prve ruke

Aranžman , Avionom - 10. 06. 2016.

Alanju sam posetio na osnovu nekoliko preporuka prijatelja. Dve ogromne plaže, dobar noćni provod, zapadna obala odlična za zalaske sunca i jeftina garderoba, ključno opisuju ovaj grad na Mediteranu. Izbegnite jul i avgust, a prednost je ipak na strani parova.

Zašto letovati na Rodosu

Aranžman , Avionom - 01. 09. 2014.

Rodos je ostrvo koje predstavlja prirodnu granicu između Egeja i Mediterana. Avio let je jedini način da do njega dođete. Nekoliko je razloga zašto sam baš Rodos odabrao za svoju letnju destinaciju.

Sever Grčke kao destinacija za letovanje

Aranžman , Automobilom - 01. 09. 2012.

Kada Srbi žele do najbližeg mora, kao po navici biraju sever Grčke. U autobusu koji je vozio turiste za Platamon, Nei Pori i Leptokariju 2012. godine, tek nas šestoro je izašlo u pomenuti Platamon, što je bio dobar nagoveštaj da srpski jezik u Platamonu nećemo čuti.