Aranžman

Kranjska Gora – mesto gde počinju Alpi

Aranžman - 04. 11. 2016.

Pejzaži koje sam viđao samo u reklama za Milka čokoladu počinju već tu negde na krajnjem severu Slovenije. Kranjska Gora je malo i perfektno sređeno turističko mesto koje nije samo za skijaše- Jezero Jasna, ski centar Planica i izvor reke Save, samo su deo onoga što Kranjska Gora nudi.

Letovanje u Alanji – utisci iz prve ruke

Aranžman , Avionom - 10. 06. 2016.

Alanju sam posetio na osnovu nekoliko preporuka prijatelja. Dve ogromne plaže, dobar noćni provod, zapadna obala odlična za zalaske sunca i jeftina garderoba, ključno opisuju ovaj grad na Mediteranu. Izbegnite jul i avgust, a prednost je ipak na strani parova.

Zašto letovati na Rodosu

Aranžman , Avionom - 01. 09. 2014.

Rodos je ostrvo koje predstavlja prirodnu granicu između Egeja i Mediterana. Avio let je jedini način da do njega dođete. Nekoliko je razloga zašto sam baš Rodos odabrao za svoju letnju destinaciju.

Sever Grčke kao destinacija za letovanje

Aranžman , Automobilom - 01. 09. 2012.

Kada Srbi žele do najbližeg mora, kao po navici biraju sever Grčke. U autobusu koji je vozio turiste za Platamon, Nei Pori i Leptokariju 2012. godine, tek nas šestoro je izašlo u pomenuti Platamon, što je bio dobar nagoveštaj da srpski jezik u Platamonu nećemo čuti.